Izrada metalnih dijelova

Proizvodnja Metaloobrada nudi uslugu izrade metalnih dijelova i konstrukcija prema nacrtima i 3D modelima klijenata u Hrvatskoj. Pružamo kompletnu uslugu izrade dijelova od nehrđajućeg čelika, aluminija i čelika, od samog početka do kraja, s finalizacijom proizvoda na jednom mjestu i spremnošću za isporuku krajnjem kupcu.

Naša tvrtka se ističe stručnošću i dugogodišnjim iskustvom u zavarivanju, prateći visoke standarde u industriji. Naše izrade odvijaju se prema uvedenim standardima EN 3834-2, EN ISO 15085-2 CL-1, EN ISO 1090-2 EXC3. Zavarivanje nehrđajućeg čelika, čelika i aluminija provodi se u zasebnim halama, osiguravajući visoku kvalitetu izrade prema pravilima struke.

Raspolažemo ukupnom proizvodnom površinom od 4000 m2, koje obuhvaćaju hale za zavarivanje. U tim halama radi tridesetak kvalificiranih i atestiranih zavarivača, koji su pod nadzorom internog inženjera zavarivanja (IWE). Zbog našeg velikog kapaciteta, osiguravamo brzu i kvalitetnu isporuku kako pojedinačnih tako i serijskih proizvoda našim klijentima.

Posebnost naše tvornice leži u mogućnosti pružanja antikorozivne zaštite zavarenih proizvoda unutar istog mjesta, čime se smanjuje mogućnost oštećenja tijekom manipulacija. Koristimo tehnologiju lakiranja i plastifikacije kako bismo osigurali visokokvalitetnu antikorozivnu zaštitu.

Naša tvornica je iznimno fleksibilna i prilagodljiva zahtjevima klijenata. Trenutačno radimo na projektima iz različitih područja, uključujući:

  • Željeznička vozila (dijelovi konstrukcije vlakova, interijer, eksterijer)
  • Autoceste (čelične konstrukcije)
  • Medicinska oprema (kućišta, nosači, ormari)
  • Kućišta za IT industriju
  • Strojarski dijelovi
  • Industrijska oprema
  • Građevinske konstrukcije
  • Metalne komponente

Obratite nam se s vašim nacrtima i zahtjevima za ponudom. Izrada po narudžbi i realizacija vaših projekata uz stručno zavarivanje naša su specijalnost. Uz nas, možete biti sigurni u kvalitetu i pouzdanost svakog izrađenog dijela.