O nama

Tvrtka Metaloobrada d.o.o. bavi se serijskom i pojedinačnom proizvodnjom metalnih konstrukcija i dijelova u području strojarstva, cestogradnje, brodogradnje, željeznice, građevine. Raspolaže velikim proizvodnim kapacitetom zahvaljujući suvremenoj, visokoj tehnologiji i veličini proizvodnog pogona. Obrada metala ostvaruje se na CNC strojevima prema 2D/3D modelima izrađenim u CAD programima. Tvrtka posjeduje i vlastitu radionicu plastifikacije čime je omogućena finalizacija proizvoda na jednom mjestu. Cjelokupno poslovanje temelji se na ISO standardima (ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834-2, ISO 1090-2 EXC-3, ISO 15085-2 CL1).

Povijest u kratko

   

Otvaranje tvrtke

Temelji tvrtke počivaju na obiteljskom obrtu kojeg je još 1985. godine osnovao Rudolf Seničić. Nedugo nakon pokretanja posla, dobit je uložna u kupnju osnovnih strojeva za obradu čelika te je zaposleno nekoliko radnika. Naposljetku, sposobnošću u organizaciji i vođenju tima, stvorena je prava mala tvrtka s iskusnim majstorima. Širenjem na tržištu i povećanjem broja zadovoljnih klijenata došlo je do povećanja proizvodnje. U skladu s time, povećavali su se poslovni prostor i proizvodni pogon. Proizvodne hale postale su veće i optimizirane za veći obim posla, a strojevi su se nabavljali u korak s vremenom i napretkom tehnologije.

      

U novijem razdoblju, unatrag nekoliko godina, vođenje tvrtke postepeno preuzima sin Nikola. Tvrtka nastavlja s uspješnim poslovanjem te se rađaju nove suradnje. Novim klijentima postaju tvrtke poput Končara, Tiska, Messer, Ledo. Tvrtka dobiva certifikate ISO 9001, ISO 14001 i ISO 3834-2 te nastavlja ulaganjem dobiti u razvoj poslovanja.

Misija i vizija

Novi zahtjevi tržišta, ubrzan tempo i veća kvaliteta proizvoda iziskuju nabavu CNC strojeva i zapošljavanje sve više radnika. Prije svega, povećava se broj zaposlenih inženjera i visokoobrazovanih stručnjaka te se razvija teoretski proračun izrade konstrukcija.