METALOOBRADA

Pouzdan partner za proizvodnju metalnih dijelova i konstrukcija. Naša tvrtka je osnovana 2010. godine i od tada pruža vrhunsku uslugu svojim klijentima.

Više

Tvrtka Metaloobrada d.o.o. bavi se serijskom i pojedinačnom proizvodnjom metalnih konstrukcija i dijelova u području strojarstva, cestogradnje, brodogradnje, željeznice, građevine. Raspolaže velikim proizvodnim kapacitetom zahvaljujući visokoj tehnologiji i veličini proizvodnog pogona. Obrada metala ostvaruje se na CNC strojevima prema 2D/3D modelima izrađenim u CAD programima. Tvrtka posjeduje i vlastitu radionicu plastifikacije čime je omogućena finalizacija proizvoda na jednom mjestu. Cjelokupno poslovanje temelji se na ISO standardima (ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834-2, ISO 1090-2 EXC-3, ISO 15085-2 CL1).

Metalne konstrukcije

Proizvodnja Metaloobrada nudi uslugu izrade metalnih dijelova i konstrukcija prema nacrtima i 3D modelima klijenata u Hrvatskoj. Pružamo kompletnu uslugu izrade dijelova od nehrđajućeg čelika, aluminija i čelika, od samog početka do kraja, s finalizacijom proizvoda na jednom mjestu i spremnošću za isporuku krajnjem kupcu.

Više

Mogućnost partnerstva

Poslovanje s našom tvrtkom predstavlja sigurno i pouzdano partnerstvo uz ravnotežu kvalitete, cijene i brzine rada. Naš poslovni cilj je nastaviti uspješno dugogodišnje poslovanje u obradi metala i izradu metalnih konstrukcija surađujući s uspješnim partnerima na tržištu.

Više

ISO 1090
ISO 15085